Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.11.2017 09:23 - ОРБИТАТА НА ЗЕМЯТА Е ЕЛИПСА !
Автор: dalida Категория: Лайфстайл   
Прочетен: 2063 Коментари: 4 Гласове:
9


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 

          ВСЕЛЕНАТА НЕ Е ТОВА, КОЕТО НИ ВТЪЛПЯВАТ ОТ ДЕЦА !!



Независимо от това дали една планета е кръгла или сферична, ОРБИТАТА Й е ЕЛИПСА!


Това твърдение се базира на закона на Кеплер: Йохан Кеплер, който формулира три закона на орбиталното движение. Той установява, че орбитите на телата в Слънчевата система са елипси, а не кръгови или епициклични, както се е смятало преди това.В една планетарна система планетите, астероидите, кометите и космическият прах обикалят около даден обект на системата по елиптични орбити,при положение че имат атмосфера, разбира се. Защото само ако имат атмосфера - ще имат и орбита.Силата на гравитацията подобно на въже задържа обекта в орбита. Ако няма тази гравитация, обектът би отлетял по праволинейна траектория.Орбитата на дадена планета около Слънцето има форма на елипса,както и слънчевата орбита е елипса....
НИСКА ОКОЛОЗЕМНА ОРБИТА. Ниска околоземна орбита е орбита на изкуствен спътник (луната) около Земята, която попада между границите на атмосферата и радиационните пояси. Границите на ниската земна орбита не са твърдо определени, но обикновено се приема, че е орбита с височина от 200 до 1200 км - това е ниска околоземна орбита. Факт е че Земята има атмосфера.
Висока орбита - има само понятие, но няма научно обяснение,че висока орбита съществува,няма факти!

ДРУГИ ОРБИТИ:
Транспортна или геостационарна орбита - (тук се намират част от земните сателити) Геостационарна орбита е кръгова орбита точно над Земния екватор (0° географска ширина), на 35 786 km над земната повърхност, с орбитален период, равен на периода на завъртане на Земята. Така спътник на геостационарна орбита би изглеждал сякаш виси неподвижно над дадена точка от земната повърхност. (често хора виждат с въоръжено око такива неподвижни обекти в небето и си мислят че това са НЛО.)Това е орбитата на Кларк. Но, дали в този пояс има гравитация?
Балистичните ракети летят в траектория която е парабула...непрекъсната крива....която не може (физично доказано) да е голяма величина.
Траектория е понятие от физиката и означава пространствената непрекъсната крива линия, по която се движи дадена материална точка или елементарна частица (балистична ракета). Траекториите играят много важна роля в балистиката. В хомогенно гравитационно поле те представляват параболи.
Защо тогава медиите ни лъжат с лоша невярна информация и неточни изчисления?


** при положение че: без нито един сниман сателит около Земята и нито една истинска "планета". Хиляди фалшиви видеа в уж открития космос, а всичко е направено в студия ,под вода или в самолет, който рязко спуска носът надолу и се получава нулева гравитация.Космосът трябва да бъде светъл ,а не тъмен,при наличие на толкова много звезди, и ако слънцето се намира на 149 500 000км.,няма логика космоса да бъде тъмен.Чрез множество частни ракети с камери и микрофони е установено ,че ракетата не може да премине в космоса,заради земната гравитация и поясът, в който всички ракети изгарят като клечка кибрит.


Законите на гравитацията - също го доказват ,че Земята е невъзможно да бъде сферична.Полетите на самолетите също го доказват - летят в права линия при плоска карта ,а на сферична се отклоняват,безсмислено ,ЖИРОСКОПА на самолета също го доказва,който е изцяло механичен без никаква електроника по него или да бъде свързан електронно със навигацията и пилотът не прави никакви кореции спрямо наклона и кривината, въпреки,че при сферична Земя трябва да накланя носът на самолета с 843 метра на всяка 1 до 2 мин при скорост от 800км/ч; иначе би излетял в отктития космос ,а той не го прави! Равния хоризонт се вижда от всеки самолет дори и на 12 000м и на по - голяма височина хоризонта винаги остава на равнището на очите абсолютно равен на 360 градуса. Политиците жестоко ни лъжат начело с НАСА,че има тъмен космос; милионите снимки са просто направени с фотошоп, с разобличаващи снимки на Земята с клонирани облаци, с различна големина на континентите, различни цветове на всички снимки през различните години от 1969г. и до днес без нито един истински заснет филм в орбитата на Земята.

АКО
- Ако Земята в действителност бе въртящо се кълбо, (както го показват в новините и медиите),много от реките би следвало да текат нагоре,което е невъзможно.Мисисипи, например е 4800км ще трябва да се издигне 18 км нагоре, за да достигне Мексиканския залив.Една част от река Нил тече в протежение на 1600км. с понижение само 30см. Река Конго,в някои части в Западна Африка би трябвало да тече нагоре,а понякога надолу,съобразно предполагаемото въртене и наклона на оста на кълбовидната Земя.Същото би се случило и с река Парана(4880км )Парагвай и други дълги реки,Дунав тече от високата планина към ниското море надолу, а не нагоре както би трябвало, Ако Земята се върти около остта си с висока скорост. И какви са тези сателити които, летят с 35000км на геостационарна орбита където няма „гравитация" и са се закачили някак си,и..„висят"както пише в уикипедия и се въртят със същата скорост на въртене около оста.... е това е, нелепо смешно и го има и съществува единствено във фантастичните романи на Артър Кларк.Така и масоните- астрономи са заимствали този термин като „геостационарна орбита".Няма закон нито каквито и да е сили „гравитационни" ,където не съществува „гравитация" които да задържат по този начин сателитите в космоса и да бъдат стационарни.Ще попитате къде са сателитите тогава? Сателитите ни се намират в Стратосферата и не мърдат от там.Твърдението,че „гравитацията" магически и необяснимо влече в съвършен синхрон долната земна атмосфера до някаква определена височина,където тази все по бързо въртяща се атмосфера отстъпва пред не въртящата се....не „гравитационна",, не атмосфера на безкрайното вакуумно пространство.... е нелепо и не смислено....Тази особеност прави орбитата подходяща за комуникационни спътници, тъй като спътник с такава орбита винаги стои в една и съща част на небето над дадена точка и към него лесно може да се насочи неподвижна антена.

В природата водата винаги намира най - ниската точка и поддържа винаги хоризонтално ниво.Ако Земята е гигантско въртящо се и наклонено по оста си кълбо, движещо се по елипсовидна спирала и летящо през безкрайното пространство с невъобразима скорост, то тогава напълно плоски постоянно хоризонтални нива тук на сферична Земя не биха могли да съществуват.Но тъй като Земята е обширна плоска равнина ,това фундаментално физично свойство на течностите да търсят най- ниската точка и да поддържат хоризонтално ниво е в съответствие с човешкия опит и здравия разум...След като се твърди че, Слънцето е център на Вселената би трябвало когато грее - да осветява всички планети намиращи се около Земята (луната, марс, венера) и на тяхната повърхност да има светлина през деня и светлина през нощта, когато звездите светят. Това е реалността ни!Но, масоните и илюминаторите искат заблудата да властва затова ни третират като ни заблуждават в теории (недоказани и без факти) чрез които да печелят милиарди долари на наш гръб.


ПРОМИВАТ НИ МОЗЪЦИТЕ ОТ БЕБЕТА....От детски години в училище са ни втълпявали твърденията на масоните „астрономи": Коперник, Галилео Галилей ,Исак Нютон,Леонардо да Винчи,Джордано Бруно,космонавтите масони:Нил Армстронг, Едуин Олдрин и много други,че Земята е сферична ,че е написано в книгите като научно твърдение без никакви достоверни факти.Втълпявано ни е много години от родителите на нашите родители една псевдонаука,която е направо престъпление спрямо истината за живота ни върху тази повърхност наречена Земя.....преди 600 или повече години хората са мислили че, Земята е плоска и прилича повече на диск, както и Луната - тя също е диск пратен там по изкуствен начин преди хиляда години....когато Слънцето било закрито от прах и мъгли...Плутон и Луната нямат орбити, защото нямат атмосфери - доказателствата са налице. Вече има научни показатели, които имат смелостта да кажат истината в интернет под анонимност, разбира се от страх за живота си. Луната е спътник, не е планета според законите на физиката. За да бъде едно небесно тяло планета,то трябва да отговаря на три изисквания. Първото-да има достатъчно голяма маса,за да може да създаде орбита, по която да се движи.Второто- да има постоянна форма.Третото-да е почистило орбитата си от малки астероиди.Слънцето - то не е център на Млечния път,който е спирала, ако беше център - би трябвало да огрява в светлина всички планети които се намират около него!


ПРОГРАМИРАНЕ НА ВЪЗПРИЯТИЯТА:
според Айк, контролът е изиграла Луната, която е изкуствено тяло, произведено от технологично напреднала цивилизация и „монтирана“ на орбита около Земята преди много години. Ето какво казва за тази „Лунна матрица“ Айк:

„Разбрах, че Луната не е това, за което се представя. Тя не е небесно тяло или природно явление, както винаги сме си мислили … Предполагам, че аз не съм сам в схващането си, че Луната всъщност е кухо изкуствено тяло. А такова нещо може да създаде само една много напреднала раса. Те са я „доставили“ тук, за да завладеят Земята. И това, което правят, изглежда добре обмислена схема на действие.АНУНАКИТЕ....Легенди на хората от племето зулу разказват, че Луната е докарана тук преди сто поколения, двама братя Вовани и Мпанку … Те са известни като водни братя. Тяхната кожа е била покрита с люспи като риба. Това е в пълно съответствие с шумерските споменавания за анунаките – рептилоидна раса, която идва на Земята по същия начин, както е описано в други части на древния свят.

И анунаките, според шумерските таблички, са пристигнали под командването на двама братя. Техните имена са Енки и Енлил. И поне един от тях – Енки – е известен под друго име, което се отнася към водата по същия начин, както и в легендите на зулусите.

Тези легенди разказват как братята Вовани и Мпанку откраднали Луната във формата на яйце от Големия Огнен Дракон и извадили жълтъка и, правейки я куха. След това търкаляли Луната през цялото небе чак до Земята и предизвикали катастрофални събития на планетата. Зулуските легенди също така разказват, че братята заплашили отново да преместят Луната и така да предизвикат нови разрушения , ако хората не правят това, което те казват. „

Според Айк много древни мегалитни съоръжения са построени от тази извънземна раса на Земята, за да потиснат нейното енергийно поле и за да повишат енергийното влияние на Луната. Ние непрекъснато си взаимодействаме с енергийното поле на Земята, и следователно, за да поемат контрола над човечеството, те е трябвало да го заглушат.....


“Мистериозният космически кораб – Луната”.


В медиите......се разпостранява това:
14.08.2017
Съветникът на Тръмп по науката Д. Гелентер заяви, че САЩ не са кацали на Луната....Дейвид Гелентер казва още, че мисията „Аполо“ е най-голямата измама в историята на човечеството и е още по-голяма глупост от глобалното затопляне.
“The Apollo moon landings are the biggest fraud in mankind’s history, even worse than all that global warming nonsense”.



Гласувай:
9


Вълнообразно


1. penchoan - Тези тъпотии на Дейвид Айк ли са? ...
26.11.2017 09:50
Тези тъпотии на Дейвид Айк ли са? След като самият Айнщайн няма понятие от гравитацията, какво може да се очаква от световен манипулатор като Айк?
Луната била изкуствено тяло? Ами Земята не е ли също изкуствено тяло, Слънцето не е ли?. Всяко небесно тяло е изработено по план от разумни същества и само невежи хора могат да делят планети и слънца на естествени и изкуствени.
цитирай
2. mobbidik - ВСЕЛЕНАТА НИ НЕ СЪЩЕСТВУВА, според учени от ЦЕРН
26.11.2017 10:14


Класическата физика разглежда Големия взрив като основната причина за появата на съвършено различни количества материя и антиматерия, чиято полярност на заряда на ядрото и обвивката на атома, е противоположна на нормалната материя.

„Всички наши наблюдения разкриват пълна симетрия между материята и антиматерията, поради което Вселената всъщност не трябва да съществува. Някъде трябва да има асиметрия, но ние просто не разбираме къде се крие разликата. Къде е източникът, който нарушава симетрията?“ – казва Кристиан Смора

При сблъсък на материя и антиматерия те незабавно се самоунищожават с освобождаването на чиста енергия. Но самото съществуване на Вселената говори за това, че на частиците нещо им пречи да се самоунищожават.

Сега физиците просто не могат да обяснят как съществува цялата Вселена, след като по всички параметри тя не трябва да съществува. Може би наистина живеем в Матрица?
цитирай
3. penchoan - Няма такова понятие, като класи...
26.11.2017 18:33
Няма такова понятие, като класическа физика. По-скоро за нея се употребява "казионна физика", за която се знае, че е фалшива. Няма наука астрофизика, тя е дял от фантастиката. Всякакви "научни" спорове са загуба на време.
цитирай
4. dalida - Как да вярваме на Наса след като вече знаем, че и учените лъжат
04.12.2017 21:24
НАСА твърди, че човек може да види Международната космическа станция, когато преминава над него, което доказва съществуването й, но анализа на „МКС” заснета с варио-камери доказва, че това е някакъв вид холограма или безпилотен самолет (дрон), а не физическа, носеща се в Космоса база. Както можете да видите в документалния филм „Измамата МКС” ( ISS Hoax - The International Space Station Does Not Exist! ), когато я приближавате или отдалечавате с вариобектива „МКС” невероятно драматично променя формата и цвета си, демонстрирайки призматичния ефект на дъгата до влизането във фокус, точно като телевизор с кинескоп при включване или изключване.
„Геостационарният комуникационен спътник” е създаден за първи път от Масона писател-фантаст Артър Кларк и по общо мнение става научен факт само десетилетие по-късно. Преди това, радиото, телевизията и навигационните системи като LORAN и DECCA са вече добре установени и работят отлично като използват само наземни технологии. Днес дебели оптични кабели свързват интернета през океаните, гигантски кули с клетки на GPS триангулират сигналите, а йоносферното отражение позволява на радиовълните да се разпространяват и всичко това без помощта на научно-фантастическия бестселър, известен като „сателити”.Както се твърди, сателитите се носят в термосферата, където температурите уж са от 2500°C нагоре. Металите, използвани в сателитите, обаче, като алуминий, злато и титан имат температури на топене съответно 660°C, 1065°C и 1668°C и трите далеч по-ниски от тези, на които биха били изложени там.
За така наречените „сателитни” телефони е установено, че имат проблем със свръзката в страни като Казахстан, където има малко кули за клетъчни телефони.Така наречените „сателитни” ТВ чинии са насочени почти винаги под ъгъл 45° спрямо най-близката наземна ретранслаторна кула. Ако телевизионните антени действително приемаха сигнали от сателити на повече от 200 километра в космоса, повечето ТВ чинии би трябвало да бъдат насочени повече или по-малко право нагоре към небето. Фактът, че „сателитните” чинии никога не са насочвани право нагоре и почти винаги са под ъгъл 45°, доказва, че приемат сигнали от наземните кули, а не от „сателити в открития космос”.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: dalida
Категория: Лайфстайл
Прочетен: 6156401
Постинги: 1101
Коментари: 4873
Гласове: 29446
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031