Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.04.2017 11:28 - Пак за Илко
Автор: marinax Категория: Други   
Прочетен: 186 Коментари: 0 Гласове:
0



 И какво става всъщност. Закрили отделението по кожни болести в 5-та градска и Илко откачил. Впрочем, той си имал психични проблеми отпреди, което не му личеше на пръв поглед.
Майка му казала:
-Е, нищо. Нали си работиш и на частно.
А той се развикал, че е взел кредит за да ремонтира апартамент. На нас ни беше забранил да казваме на майка му за апартамента на Ани.
Майка му се ужасила:
-Как така си приел нечий апартамент? Защо?
-Това не ти влиза в работата.-И настанал чутовен скандал, при което той и строшил патериците-жената е инвалид. Съседите викнали полиция. Полицаите го закарали на "Екзарх Йосиф" Там нападнал някаква лекарка. Вероятно си е казал "Абе аз съм лекар, вие ли ще ми кажете? Я, малко уважение"
От тамошния психодиспансер видяли, че той е контингент на Курило и съответно го извозват до Курило.
А какво се е случило в Курило мога само да гадая. Той беше заклет сталинист. Върл фен на Сталин и си мисля, че вероятно ги е заплашвал. "Ако беше жив Сталин, вие всички щяхте да сте до стената за разстрел" В момента гадая, но нещо такова ще да е било. И персонала на който и без това не му държат нервите, се е отприщил. Нанесли са му як побой-счупили му ченето, ребрата, черепа и ето беда.
Илко Иларионов изпаднал в кома. Ами сега?
24 часа лежал в кома, а ония се чудили кво да го правят. Накрая измислили-ми нали това е лудница, що да не обвиним някой луд. И така се появява някакъв луд боксьор, който го пребил, щото Илко му сядал на леглото. Абсурдната версия минава между капките и никой за нищо не е виновен.
А най-малкото доктор Гълъбова-шефката, би следвало да си подаде оставката, защото подопечната и болница е извън контрол. А би следвало и да е подсъдима, но не и в България.
А какви помии се изляха в медиите, да не припомням. Милен Цветков беше поканил Калин Терзийски да коментира. И оня гъгна, срича и нищо не каза. Милен Цветков наясно ли е, че Калинчо е отявлен алкохолик и вместо да дава интервюта, трябва да е на лечение в Суходол?



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marinax
Категория: Други
Прочетен: 60642
Постинги: 85
Коментари: 39
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930