Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.12.2012 20:03 - Намерих
Автор: marinax Категория: Други   
Прочетен: 1964 Коментари: 3 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Намерих сигурен начин да откачиш. Цял ден гледане на филми за илюминати и конспирации и бутилка вино. Параноята е гарантирана. После си казваш "Какви манипулатори са говедата, в какъв свят живея". Аз не вярвам в творци на нов световен ред, но  след като няколко часа гледах как развенчават любимия ми рокендрол като сатанински, вече бях склонна да повярвам. Бяха ме изработили.
И изведнъж ми дойде прозрение. Съвсем свише-тези, които се опитват да ме предпазят уж от злото, всъщност са истинските злодеи. Те ми промиват мозъка, тези, дето изобличават. Ами да, до скоро си живеех добре и нямах проблеми, а те ме накараха да се съмнявам във всичко.
Какви масони? Особено в България? Довчерашни потурници, а днес печени масони? И страшно много хора са готови да им свидетелстват уважение, понеже били масони.
Някакви самозванци с луди пари, спечелени по съмнителен начин.
Истинските манипулатори са тези, които ни ги представят за фактор и които ни обясняват колко са велики Илия Павлов и Андрей Баташов. Бог да прости Андрей Баташов и Илия Павлов-единия треторазряден актьор, а другия неприкрит криминал-така и не успя да се прикрие.ак една организация с вековни традиции би приела тия двамата като равни?
Та, да си кажа-за мен в България няма масони, а измислени квартално ориентирани организацийки от псевдоелит.
И накрая-ако ги нямаше тези филми и книги за масони, конспирации, световни заговори и нов световен ред, дали нямаше да е по-трудно да ни манипулират? Сега сме готови да приемем за истина всичко, което ни поднесат. Защо? Защото филмите, които ни "отварят очите" всъщност целят да станем удобни за манипулация. Подготвят ни за зомбита. И много хора вече са налапали въдицата.



Гласувай:
2



1. podvodni - Малей, егати и прозренията!! До ...
06.12.2012 20:54
Малей, егати и прозренията!!
До скро си си живеела добре и ...... си била една от многото Изаури.
Знам, кофти е когато излезеш от робският сън и се потопиш в истината за действителността. Можеш да стигнеш до пълна лудост когато разбереш, че ФЕД е частна банки и неговият долар няма абсолютно покритие, че същото важи и за ЕЦБ и еврото, че 90% от конгресмените и сенаторите в САЩ са евреи и са масони, че войните се водят за кеф, печалби и контрол, че в страните от третият свят (към които спадаме и ние) илюминти приобщават в своите кръгове именно типове като Илия Павлов и подобни, поради простата причина, че са лесно манипулируеми вследствие на тяхната алчност и мания за власт.
Наистина, много е стряскащо да научиш, че всичките кризи за нарочно предизвикани, а не закономерен икономически процес.
Реално имаш две възможности:
1. Продължаваш да се образоваш и откриваш нови потресаващи истини.
2. Връщаш се в предишното състояние на робско съществуване.
Изборът е изцяло твой !
цитирай
2. marinax - добре
06.12.2012 21:02
слушам и изпълнявам. ЪЪъъъ....какво каза?
цитирай
3. анонимен - А-аааа нищо, нищо. Причуло ти се е. ...
06.12.2012 21:18
А-аааа нищо, нищо. Причуло ти се е. Спинкай спокойно !
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: marinax
Категория: Други
Прочетен: 60656
Постинги: 85
Коментари: 39
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930