Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.11.2012 00:33 - Какво вижда като толкова гледа големия брат?
Автор: marinax Категория: Други   
Прочетен: 643 Коментари: 0 Гласове:
0



             Вече не се съмнявам, че нямаме голям шанс някога да излезем от вечната си криза. Защото най-ценното в една държава са......аааа, нееее, не познахте. Най-ценното не са магистралите, както сигурно си мислят повечето българи, след като 4 години ги облъчват с твърдения колко са важни тия пусти магистрали.
   Най-важното са хората. И най-прекрасната инфраструктура не струва, ако из нея се разхождат аборигени.
    За първи път в живота си реших да се насиля и да гледам вип брадър.Понеже очаквах, че във вип брадър ще мога да видя випове. С всеки един ден в който си правех труд да се настаня пред телевизора и да, да си подложа възглавничка на гърба и да изгледам шоуто открай докрай, смайването ми нарастваше прогресивно.
    Не съм толкова наивна, че да си въобразявам, че имаме истински елит, но...това дори не бяха хора! Това бяха някакви изчанчени креатури. Грозни, невежи, вулгарни, агресивни, алкохолици, облечени в някакви дрипи, невъзпитани, тъпи и каквато и негативна оценка още дам, все ще бъде вярна. Те, до един, сякаш са расли в джунгла и никога не са попадали в общество.
    Помислих си, че е станала грешка и че унас е крив начина по който даден човек получава правото да се нарече вип. Обикновените хора от народа не са такива, щото са готини. И ето веднага пристига вип брадър, та да ни покажат обикновените хора. Няма само випове да ни показват, зер. След кошмара наречен вип брадър, се зарекох, че повече никога няма да подлагам психиката си на подобен тормоз. Но както си траках на компа, без да искам хвърлих по едно око към телевизора. Беше достатъчно, за да схвана, че с тези участници изпростяването и профанизирането на бг народ ще достигне абсолютната си кулминация. Предстои истинско зрелище и окончателното превръщане на българите в зомбита. Направо не знам как не ни е срам да се оплакваме, че имаме такива некадърни и алчни политици. Не е зле да се поогледаме и ще видим изкривени от омраза лица, издигнали в култ простотията и парите. Какви да бъдат управниците ни на общия фон?
     Започнах с това, че най-ценното за просперитета на една държава е именно човешкия ресурс. А ние нямаме такъв. Става все по-очевидно.




Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: marinax
Категория: Други
Прочетен: 60502
Постинги: 85
Коментари: 39
Гласове: 42
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031